Lepää liikkeessä- Pyhän tanssin ilta Tuiran kirkolla

to 17.8. kello 17.00 - kello 19.15

Lepää liikkeessä- Pyhän tanssin ilta Tuiran kirkolla Tuiran kirkko

Hengähdä hetkeksi arjen keskellä. Pyhä Tanssi johdattaa rauhoittumaan ja hiljentymään. Yksinkertaiset askeleet ja liikkeet ovat syvää rukousta, jonka voima on esteettisessä kokonaistunnelmassa ja liikkeiden toiston määrässä. Tanssi ei ole esittävää vaan painottuu jokaisen osallistujan omaan kokemukseen. Pieni alttari keskellämme johdattaa kolmiyhteisen Jumalan äärelle.

Pyhän Tanssin ilta koostuu kahdesta kokonaisuudesta. Ensimmäinen tanssihetki on suunniteltu niin, että se sopii aivan kaikille, myös niille, jotka haluavat tulla tutustumaan Pyhään Tanssiin ensimmäistä kertaa. Aloitamme klo 17 ja tanssimme noin 45 minuuttia yhteisessä piirissä rauhoittuen. Askelet ja liikkeet ovat helppoja.

Toinen tanssikokonaisuus toteutetaan askeltyöpajana. Opettelemme yhdessä vaikeampia askelkuvijoita ja osallistujat saavat halutessaan myös kirjalliset ohjeet tansseista mukaansa. Toivomme, että tähän työpajaan osallistuvalla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta pyhästä tanssista tai tanssista ylipäätänsä. Askeltyöpaja alkaa klo 18 ja kestää 75 minuuttia.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

Tervetuloa!


Ota yhteyttä

Riikka Honkavaara
Vt. kappalainen, varhaisnuorisotyö
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Katso myös

su 25.2. klo 16.00 -17.30

Tuiran kirkko

Pyhän Tanssin askeltyöpaja yhteisvastuun hyväksi

Tervetuloa Tuiran kirkon suvantosaliin yhteisen liikkeen äärelle.
su 25.3. klo 16.00 -17.30

Pyhän Andreaan kirkko

Pyhän Tanssin ilta

Kuljemme yhdessä hiljaiseen viikkoon
ti 27.3. klo 19.00

Pyhän Tuomaan kirkko

Sofia Magdalena hiljaisen viikon musiikki-illassa

Hoitavaa musiikkia hiljaisen viikon tunnelmaan. Ohjelmassa sakraalimusiikin helmiä ja virsisovituksia. Schütz - Schein - Purcell - Poulenc