Pop up -juhannushäät Turkansaaressa

pe 23.6. kello 18.00 - kello 21.00

Pop up -juhannushäät Turkansaaressa Turkansaaren kirkko

Vietä pop up -juhannushäät ihanassa Turkansaaren kirkossa. Mukaan tarvitset vain heilan <3 ja esteettömyystodistuksen.

Turkansaaren Juhannuksessa järjestetään Pop up -juhannushäät juhannusaattona 23.6. Hääparit vihitään Turkansaaren tunnelmallisessa kirkossa kello 18–21.

 
Pappi vihkii parit vihitään saapumisjärjestyksessä. Pop up -häissä voi myös uudistaa vihkivalansa tai pyytää siunausta jo solmitulle avioliitolle. Vihkipari voi kutsua Turkansaareen läheisiään todistamaan juhlahetkeä, mutta tarvittavat kaksi todistajaa löytyy myös paikan päältä.
 
Mukaan tarvitaan oman heilan lisäksi vain esteettömyystodistus, joka on hankittu viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä jommankumman vihittävän kotiseurakunnan kirkkoherranvirastosta.
 

Turkansaari on mukana Ylen juhannuslähetyksessä!

 

Yle toteuttaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ennennäkemättömän juhannuslähetyksen. Useiden tuntien suorassa Hulahula Suomi -lähetyksessä kierretään kaikenkokoisissa juhannusjuhlissa halki Suomen. Mahdollista on, että suorassa lähetyksessä näkyisi myös yhdet häät Turkansaaresta ;)

Tämän vuoksi vihkipareja pyydetään ilmoittautumaan 16.6. mennessä kirkkoherra Petri Satomaalle p. 040 574 7168. Vihille voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.
 
Vihkitoimitus on maksuton. Turkansaaren Juhannukseen on pääsymaksu, mutta hääpari pääsee juhlaan maksutta.
 

Esteettömyystodistus viikkoa aikaisemmin

 
Esteettömyystodistuksella varmistetaan, että parilla on oikeus mennä naimisiin. Todistuksesta tulee käydä ilmi kirkollisen vihkimisen edellytykset. Esteettömyyslomakkeen voi tulostaa osoitteesta http://www.oulunseurakunnat.fi/esteidentutkinta ja palauttaa täytettynä keskusrekisteriin.
 
Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat vihittävät ovat rippikoulun käyneitä ev.lut. kirkon jäseniä. Kirkollinen vihkiminen on mahdollista myös silloin, kun toinen vihittävistä kuuluu johonkin muuhun kristilliseen kirkkokuntaan ja toinen vihittävistä on rippikoulun käynyt ev.lut. kirkon jäsen.
 
Oulun seurakunnat järjestävät Pop up -juhannushäät yhteistyössä Oulun kaupungin Turkansaaren Juhannuksen kanssa kanssa. Juhannusjuhla on yksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumista.
 
 

Turkansaaren juhannuksen ohjelma


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Petri Satomaa
Kirkkoherra
Oulunsalon seurakunta
Faksi: 08 521 2117
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo