Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät 24.-25.3.2017 Oulussa

pe 24.3. kello 09.00 - la 25.3.

Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät 24.-25.3.2017 Oulussa

Jaetut eväät -tapahtumaan kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia ja työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneet messusta ja jumalanpalveluksesta. Tervetuloa mukaan tekemään ja keskustelemaan, osallistumaan ja pohtimaan.

Seuraava Jaetut eväät -jumalanpalvelusfoorumi pidetään Oulussa 24.-25.3.2017.  Päivät sisältävät:

  • Messuja
  • Alustuksia
  • Kanavatyöskentelyä
  • Seurakuntien hyvien käytäntöjen jakamista
  • Tapaamisia
  • Musiikkia
  • Iloisia ihmisiä, muiden mukana: Eero Huovinen, Jari Jolkkonen, Seppo Häkkinen, Mika Innanen, Kai Jantunen, Erja Oikarinen, Andrea Ciucci, Simo Lampela, Martin Modéus, Keijo Nissilä, Johanna Ojala-Haapala, Terhi Paananen, Raimo Paaso, Hanna Remes, Simo Peura, Matti Repo, Pia Rättyä, Samuel Salmi, Hans Stiglund, Kaija Tiirola, Kari Tiirola, Jaakko Tuisku, Teija Tuukkanen, Björn Vikström, Liisa Lahti, Helena Paalanne, Soili Pitkänen, CospelCovertajat..

Toivomme, että mukaan pääsevät seurakuntalaiset ja seurakuntien työntekijät, lapset, nuoret, aikuiset, ihmiset, joita yhdistää rakkaus messuun.  Jyväskylässä meitä oli melkein 600, joista kolmasosa muita kuin seurakuntien työntekijöitä.  Oulun päiville on ilmoittautunut 940 osallistujaa, joista 440 seurakuntalaista ja 500 seurakuntien työntekijää. Vielä mahtuu mukaan! Ilmoittaudu päivien nettisivujen kautta.

Järjestelyissä mukana: Oulun, Lapuan, Kuopion ja Helsingin hiippakunnat, Borgå Stift, Haapajärven ja Muuramen seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä, Kirkkohallitus KJY

Klikkaa nettisivuille: www.jaetutevaat.fi


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat Järjestelyissä mukana: Oulun, Lapuan, Kuopion ja Helsingin hiippakunnat, Borgå Stift, Haapajärven ja Muuramen seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä, Kirkkohallitus KJY

Katso myös

su 27.5. klo 12.00 -13.30

Rotuaari

Suvilinnun messu Rotuaarilla

Tule laulamaan Suvivirttä kanssamme Oulun ev.lut. seurakuntien yhteiseen messuun kävelykatu Rotuaarille
su 27.5. klo 13.00

Jäälin kappeli

Gospelmessu

Messu Jäälin kappelissa
su 27.5. klo 18.00

Tuiran kirkko

Iltamessu

Toimittaa Anu Ojala, avustaa Riikka Honkavaara, kanttori Katri Sippola.