Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät 24.-25.3.2017 Oulussa

pe 24.3. kello 09.00 - la 25.3.

Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät 24.-25.3.2017 Oulussa

Jaetut eväät -tapahtumaan kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia ja työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneet messusta ja jumalanpalveluksesta. Tervetuloa mukaan tekemään ja keskustelemaan, osallistumaan ja pohtimaan.

Seuraava Jaetut eväät -jumalanpalvelusfoorumi pidetään Oulussa 24.-25.3.2017.  Päivät sisältävät:

  • Messuja
  • Alustuksia
  • Kanavatyöskentelyä
  • Seurakuntien hyvien käytäntöjen jakamista
  • Tapaamisia
  • Musiikkia
  • Iloisia ihmisiä, muiden mukana: Eero Huovinen, Jari Jolkkonen, Seppo Häkkinen, Mika Innanen, Kai Jantunen, Erja Oikarinen, Andrea Ciucci, Simo Lampela, Martin Modéus, Keijo Nissilä, Johanna Ojala-Haapala, Terhi Paananen, Raimo Paaso, Hanna Remes, Simo Peura, Matti Repo, Pia Rättyä, Samuel Salmi, Hans Stiglund, Kaija Tiirola, Kari Tiirola, Jaakko Tuisku, Teija Tuukkanen, Björn Vikström, Liisa Lahti, Helena Paalanne, Soili Pitkänen, CospelCovertajat..

Toivomme, että mukaan pääsevät seurakuntalaiset ja seurakuntien työntekijät, lapset, nuoret, aikuiset, ihmiset, joita yhdistää rakkaus messuun.  Jyväskylässä meitä oli melkein 600, joista kolmasosa muita kuin seurakuntien työntekijöitä.  Oulun päiville on ilmoittautunut 940 osallistujaa, joista 440 seurakuntalaista ja 500 seurakuntien työntekijää. Vielä mahtuu mukaan! Ilmoittaudu päivien nettisivujen kautta.

Järjestelyissä mukana: Oulun, Lapuan, Kuopion ja Helsingin hiippakunnat, Borgå Stift, Haapajärven ja Muuramen seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä, Kirkkohallitus KJY

Klikkaa nettisivuille: www.jaetutevaat.fi


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat Järjestelyissä mukana: Oulun, Lapuan, Kuopion ja Helsingin hiippakunnat, Borgå Stift, Haapajärven ja Muuramen seurakunnat, Oulun seurakuntayhtymä, Kirkkohallitus KJY

Katso myös

su 18.11. klo 10.00

Oulujoen kirkko

Messu

Toimittaa Ilkka Mäkinen, avustaa Joonas Vapaavuori, kanttori Sanna Leppäniemi.
su 18.11. klo 10.00

Kiimingin kirkko

Sanajumalanpalvelus

Sanajumalanpalvelus Kiimingin kirkossa
su 18.11. klo 10.00

Tuiran kirkko

Sanajumalanpalvelus

Toimittaa Niilo Pesonen, avustaa Lauri Kujala, kanttori Raakel Pöyhtäri. Radio Dei.