Kerhotoiminta on kesätauolla.

 

1-6-luokkalaisten leiripäiviä vietetään maanantaina 5.6. ja tiistaina 6.6. Leiripäivien paikkaan on tullut muutos!! Leiripäivät järjestetään ohjaajatilanteen muutoksen vuoksi maanantaina 5.6. Pysäkillä os. Kauppiaantie 5 ja tiistaina 6.6. Repussa os. Opintie 2. Leiripäivä alkaa aamulla klo 9.00 ja loppuu iltapäivällä klo 16.00. Leiripäivän ohjelmassa on askartelua, leikkiä, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä. Leiripäivässä tarjotaan itse valmistettua lounasta nuotiomakkaran ja leivän/jugurtin muodossa. Leiripäivät ovat ilmaisia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Leiripäivään voi ilmoittautua edellisen viikon perjantaihin asti.

 

1-6-luokkalaisten telttaleiri pidetään leirikeskus Umpimähkässä 20.-21.6. Leirillä ohjelmassa on mukavaa toimintaa askartelun, leikin ja pelien muodossa. Leirillä majoitutaan puolijoukkueteltassa. Osallistujilla on oltava makuualusta ja makuupussi. Myös oma pikkuteltta on mahdollista ottaa jos mieluummin haluaa sellaisessa majoittua. Leirin ruokahuollosta vastaa seurakunnan emäntä ja ruoat syödään sisällä. Leiri on ilmainen. Leirille täytyy ilmoittautua ja ilmoittautuminen päättyy 7.6.

 

Ilmoittautumislinkki sivulla oulunseurakunnat.fi/oulunsalonseurakunta

 

 

Seurakunnan varkkareiden kerhot on suunnattu pääosin alakouluikäisille lapsille. Kerhot ovat ilmaisia.

Jokaisella kerholla on yksi tai kaksi ohjaajaa. Jos ohjaajat ovat nuoria, on kerhojen vastuu aina jollakin meistä nuorisotyönohjaajista. Ilmoittautua voi paikan päällä.

Kerhopaikat ovat:

Nuorisotila Reppu, Opintie 2 (Pitkäkankaan Siwan pihassa).        

Toimitalo, Vattukuja 2 (Iso rakennus kirkon lähellä)     

Salonpään kylätalo, Helasentie 13.       

Koulujen liikuntasalit (sisäänkäynnit vain liikuntasalien omista ovista)

 

telttaleiri

Ota yhteyttä

Kirsi Järvelin
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo
Jussi Saviharju
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo