Lähetys

 

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28:18-20

 

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn. Sanoma Kristuksesta kuuluu kaikille, ja haluamme viedä evankeliumia sinne, missä sitä ei vielä tunneta.  Meistä jokainen voi olla mukana lähetystyössä erilaisten tehtävien kautta.

Seurakuntamme tekee yhteistyötä useiden eri lähetysjärjestöjen kautta. Nimikkolähettimme Emma Holmström työskentelee Kambodzhassa vähemmistökansojen parissa, Saara Kalaluka kehitysyhteistyökoordinaattorina Sambiassa ja Kääriäisen perhe tekee lähetystyötä Taiwanissa, jossa perheen isä Jukka toimii luterilaisen seminaarin opettajana ja äiti Laura maahanmuuttajatyössä. Nimikkosopimusten kautta tehdään työtä Keski-Aasiassa, Zimbabwessa, Intiassa ja Venäjällä.

Oulujoen seurakunnassa lähetystyöllä on monenlaisia tapahtumia. Voit osallistua raamattu- ja lähetyspiiriin Myllyojan seurakuntatalolla tai kauniissa Oulujoen pappilassa. Ylikiimingissä toimii perjantaisin perinteikäs Piispankamari, jossa tapaat muita kahvikupillisen ääressä. Piispankamarilla voi myös tehdä pieniä ostoksia lähetystyön hyväksi. Yli-iissä on säännöllisesti lähetysiltoja. Siipi - Lähetyksen puoti ja paja toimii Karjasillalla ja sinne ovat tervetulleita myös Oulujoen seurakunnan vapaaehtoiset. Kaikista tapahtumistamme saat tietoa ottamalla yhteyttä lähetyssihteeriin, seuraamalla Rauhan Tervehdyksen ilmoituksia tai seurakuntien nettisivuilta www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat

Uusia vapaaehtoisia toivotaan mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lähetystyössä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lähetysteologi Satu Kreivi-Palosaari, p. 040 505 9939

vs. lähetyssihteeri Outi Tolonen, p. 044 316 1459

 

 

Ylikiimingin Piispankamarilla voi perjantaisin vaihtaa kuulumisia kahvikupillisen ääressä. Siellä voi myös tehdä pieniä ostoksia lähetystyön hyväksi.