Tervetuloa rippikouluun!

Olet aloittamassa tärkeää vaihetta elämässäsi. Toivottavasti rippikoulu on sinulle kokemus, jota muistelet vielä vuosikymmentenkin päästä. Niin ja toivottavasti se kantaa sinua elämässäsi eteenpäin joka hetki.

Rippikoulun tarkoitus on opetella tuntemaan se Jumala, joka kasteessa tarttui elämääsi ja auttaa uskomaan häneen. Suurin osa rippikoulusta on uskontunnustuksen opettelemista, sitä mihin me kristittyinä uskomme. Rippikouluaika on myös kristittynä elämisen opettelua. Seurakuntayhteys, rukous, Raamatun lukeminen ja toisen huomioonottaminen tulevat tutuiksi.

Ole avoimella mielellä, kysele ja kuuntele, mitä sanottavaa Jumalalla on sinulle. Rippikoulu on tärkeä risteysasema elämässäsi. Se on itse tutkimusmatka elämään. Monelle siitä on tullut hienompi kokemus kuin on osannut odottaa.

Kimmo, rippikoulupappi

Täältä löydät tietoa KARJASILTA 5 ja 6 rippikouluryhmien kokoontumisajoista, ryhmän yhteystiedot sekä tulevat koti- ja ennakkotehtävät.

Rippikouluohjelma 2018 sekä ennakko- ja korvaustehtävät

UUTTA! Leirikirje löytyy täältä.

UUTTA! Rippikoululeirin ohjelma löytyy täältä. Ennen leirin alkua sinun tulee täyttää yhdessä huoltajien kanssa seuraavat lomakkeet allergiatietolomake sekä rippikoulun oppilastietolomake ja lähettää ne postitse Juha Kivirasille os. Karjasillan seurakunta co. Juha Kivirasi, Nokelantie 39, 90150 Oulu.

UUTTA! Karjasilta 5 ja 6 ryhmien kevään ja kesän ohjelman löydät täältä.

Karjasilta 5 ja 6 ryhmien alkujakson ohjelman löydät täältä.

Yhteisten kokoontumisten lisäksi tutustut yhdessä ryhmän kanssa ja itsenäisesti seurakunnan toimintaan ja tehtävään. Toivomme myös vanhempia mukaan nuorten kanssa messuihin, konsertteihin ja muihin tilaisuuksiin.

HOX! Jäikö lähetys- ja diakoniapäivä käymättä 11.2.2018?
Ei hätiä mitiä. Täältä löydät korvaavan tehtävän. Vastaa kysymyksiin ja palauta se rippikouluohjaajille seuraavalla kokoontumiskerralla.

Ennakkotehtävät

Klikkaa linkkiä ja siirryt suoraan tehtävä lomakkeelle.

KIRKKOVUOSI
RAAMATTU 1
KOLMIYHTEINEN JUMALA
JEESUS 1
 

Raamattu ja nuori
Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluetyö aluevastaava. Työalana aikuistyö, lähetystyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu