Luonnonkauneutta ja kohtaamisia

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan keskinäisessä yhteydessä Jumalan sanan ja sakramentin äärellä joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla. Tervetuloa mukaan!

 

MESSU sunnuntaisin klo 10
Messun jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Rukouspalveluvuorossa olevan tunnistaa vihreästä rintamerkistä.

Kahden Vartin VIIKKOMESSU torstaisin klo 19 (1.11. alkaen). Viikkomessun jälkeen teehetki seurakuntasalissa tai kirkon aulassa.

AAMUPUURO torstaisin klo 9–10
Aloita aamusi yhdessä. Karjasillan kirkon aamupuuro on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit aamupalan yhteydessä vaihtaa kuulumisia ja tavata ihmisiä. Aamupuuro on vapaaehtoisten valmistama ilmainen aamupala.

Karjasillan kirkko on avoinna henkilökohtaiselle hiljentymiselle tai tutustumiselle kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma–pe klo 9–16. Kirkon opastettu esittely ryhmille on mahdollista tilata p. 08 5313200

Lähetyspiiri tiistaisin klo 17.30–19 Karjasillan kirkon koulutussali
Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18–20 Karjasillan kirkon koulutussali
Perhekerho torstaisin klo 9–11.30 Karjasillan kirkon päiväkerhohuone (aloitamme aamupuurolla)

Tulevia tapahtumia Karjasillan kirkossa

Ti 22.1. klo 17.30 LÄHETYSILTA, Karjasillan kirkon koulutussali. Vieraana Tapio Pokka Lähetysyhdistys Kylväjästä.
Su 27.1. klo 10 RIPPIKOULUSUNNUNTAI. Messun jälkeen kirkkokahvit ja konsertti.
Su 3.2. klo 10 YHTEISVASTUUKERÄYS 2019 aloitus. Messun jälkeen kirkkokahveilla tietoa tulevasta keräyksestä. Voit myös ilmoittautua mukaan kerääjäksi, lahjoittajaksi ks. Yhteisvastuu.fi
Su 10.2. klo 15 HERÄNNÄISSEURAT Karjasillan kirkon seurakuntasalit 1-2.
Ke 13.2. klo 18 uusi SURURYHMÄ aloittaa. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa. Ilmoittautuminen 6.2. mennessä Sirpa Kemppaiselle 040 5747163.
To 14.2. klo 18 Hyvä Munkki – HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI.
Su 17.2. klo 15 4-VUOTISSYNTTÄRIT
Su 24.2. klo 15 KONSERTTI. Esiintyy Illusia ja Lapsen ääni -kuorot.
Su 3.3. klo 10 LASKIAISRIEHA ja partiomessu.

 

Messukulkue Karjasillan kirkon messussa