Luonnonkauneutta ja kohtaamisia

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan keskinäisessä yhteydessä Jumalan sanan ja sakramentin äärellä joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla.

Tervetuloa mukaan!

 

MESSU sunnuntaisin klo 10
Messun jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Rukouspalveluvuorossa olevan tunnistaa vihreästä rintamerkistä.

Kahden Vartin VIIKKOMESSU torstaisin klo 19 (1.11. alkaen). Viikkomessun jälkeen teehetki seurakuntasalissa tai kirkon aulassa.

AAMUPUURO torstaisin klo 9–10
Aloita aamusi yhdessä. Karjasillan kirkon aamupuuro on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit aamupalan yhteydessä vaihtaa kuulumisia ja tavata ihmisiä. Aamupuuro on vapaaehtoisten valmistama ilmainen aamupala.

Karjasillan kirkko on avoinna henkilökohtaiselle hiljentymiselle tai tutustumiselle kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma–pe klo 9–16. Kirkon opastettu esittely ryhmille on mahdollista tilata p. 08 5313200

Tulevia tapahtumia Karjasillan kirkossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahden Vartin Viikkomessu Karjasillan kirkossa torstaisin klo 19